« »

Καλώς ήλθατε

Στην καρδιά της παλιάς πόλης της Σκιάθου, η αίγλη του παρελθόντος έδωσε ραντεβού με τη ζωντάνια του σήμερα. Το 1869 ένας Καπετάνιος και Άρχοντας του παλιού καιρού έχτισε το μοναδικό σήμερα σωζόμενο αρχοντικό. Για το χτίσιμό του μετέφερε πέτρα και άργιλο από το νησί της Τήνου, με καΐκια της τότε εποχής.

Το 1989 αγοράσθηκε από το Σπύρο και τη Βάσω, τους σημερινούς ιδιοκτήτες, που το ανακαίνισαν πρόσφατα, σεβόμενοι την ιστορία του και την αρχιτεκτονική του διατηρώντας όλη την εξωτερική του όψη με σεβασμό και αγάπη στην παράδοση και το οποίο περιτριγύρισαν  από μεγάλο επιμελημένο με μεράκι κήπο, που βάζει και αυτός τη δική του απαραίτητη πινελιά.

Εδώ μπορείς να  ξαναζήσεις τις απλές και όμορφες στιγμές, που έχεις ξεχάσει σε μια πόλη. Δεν θα αντικρίσεις το μοντέρνο, θα γοητευτείς όμως από το παραδοσιακό. Tο παλιό και παραδοσιακό ένωσαν τις δυνάμεις τους με την πέτρα και το ξύλο και δημιούργησαν το φιλόξενο Stone Villa.

To Stone Villa, απέχει μόλις 4’ με τα πόδια από το παλιό λιμάνι, από όπου ξεκινούν όλη τη μέρα τα καραβάκια για τις πιο ξακουστές παραλίες του νησιού και 10’ με τα πόδια, από την γνωστή παραλία της Μεγάλης Άμμου. Το λιμάνι, οι ταβέρνες, τα Bar, τα καταστήματα, ο σταθμός των λεωφορείων, των taxi απέχουν 7’ έως 15’ με τα πόδια.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×
×

Log in

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from Villa Belluci and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time